Goedenacht, welkom bij de TSO hulpsite
portal | home | inloggen

facebook en edelstenen | introductie | ontdekkingsreizigers | tips
Introductie
Welkom!
Welkom op het deel van mijn site dat gaat over The Settlers Online (TSO). TSO is een spel boordevol mogelijkheden. De bedoeling is een eiland op te bouwen en grondstoffen, gebouwen, bevolking en troepen te maken. Met troepen kan je op avontuur naar een ander eiland. Alleen, maar bij sommige avonturen ook samen met (maximaal) 2 andere spelers. Je kunt het spel alleen spelen, maar het is veel leuker om samen met andere spelers in een gilde te gaan zitten.

In het bovenstaande menu kan je een keuze maken wat je wilt ontdekken. Dit menu zal mogelijk nog verder worden uitgebreid. Het aanbod is momenteel nog beperkt, maar er komt meer informatie beschikbaar.

Onder dit informatieblok vind je een overzicht van de mogelijkheden die het menu je biedt.

Ik hoop dat je veel zult hebben aan de tips en trucs op mijn site. Mocht je van mening zijn dat informatie onjuist of onvolledig is, laat het me dan gerust weten. Je kunt mij bereiken via hilbertvandijk@gmail.com.

Tot slot wil ik mijn dank uitspreken aan de makers van Settlers Online Wiki, waar ik heel veel informatie vandaan heb gehaald. Ook de meeste afbeeldingen heb ik hier vandaan gehaald. Hopelijk wordt het me niet kwalijk genomen.

Vriendelijke groet,
Hilbert van Dijk
Experimenteel
Achter de schermen wordt er gewerkt om de site verder uit te breiden. Voor het grootste deel van de site zal je moeten inloggen. Voor diegenen die de ontwikkelingen een beetje willen volgen heb ik een speciaal account aangemaakt, waarmee je naar hartelust kunt verkennen. Invoeren van gegevens is ook mogelijk, maar het kan ook zomaar zijn dat je een niet-bestaande pagina krijgt, een pagina met allemaal foutmeldingen of een pagina met foutieve informatie. Ook kan het zijn dat het aantal te bekijken onderdelen ineens beperkt wordt. Wil je toch wat bekijken en proberen? Gebruik dan de onderstaande gegevens om in te loggen:

Gebruikersnaam: test
Wachtwoord: test

Let op: Er is geen garantie dat eventueel opgeslagen gegevens worden bewaard, gebruik is op eigen risico! Mocht je gegevens willen behouden, neem dan contact met mij op via het spel. Ik ben te vinden onder de naam Eekhoorn. Vooralsnog zullen alleen gildeleden van FeV de mogelijkheid krijgen een account te maken (met voldoende rechten).
Uitleg links
* facebook en edelstenen Hier vind je een handleiding om je Facebook account om te zetten naar een Ubisoft account, zodat je in het spel edelstenen kunt kopen. Iets wat met een Facebook account niet meer mogelijk is.
* introductie De pagina die je nu aan het lezen bent.
* ontdekkingsreizigers Hier kan je vinden wat de ontdekkingsreizigers aan voorwerpen kunnen vinden. Bij evenementen kunnen er ook nog voorwerpen worden gevonden specifiek voor het evenement.
* tips Hier vind je tips ten behoeve van het spel. Maak er gerust gebruik van.
Copyright © 2010-2022 by Hilbert van Dijk, the Netherlands