Goedenacht Travian speler, welkom op mijn Travian hulpsite
portal | home (travian) | inloggen

grondstofteller  | handleiding gettertools  | travian voor dummies  | vraag en antwoord
Introductie
Welkom!
Welkom op het deel van mijn site dat gaat over Travian. Een heel mooi strategisch spel dat deze gek al speelt sinds 2004. Ja, dan moet je wel gek zijn.

Op dit deel zijn diverse tips te vinden die je kan gebruiken om alles uit Travian te halen wat er in zit. De tips en trucs zijn niet door mijzelf bedacht, doch her en der bijeen geschraapt. Mijn dank gaat dan ook uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen om deze pagina's mogelijk te maken.

In het bovenstaande menu kan je een keuze maken wat je wilt ontdekken. Dit menu zal mogelijk nog verder worden uitgebreid. Het aanbod is momenteel nog beperkt, maar er komt meer informatie beschikbaar.

Onder dit informatieblok vind je een overzicht van de mogelijkheden die het menu je biedt.

Ik hoop dat je veel zult hebben aan de tips en trucs op mijn site. Mocht je van mening zijn dat informatie onjuist of onvolledig is, laat het me dan gerust weten. Je kunt mij bereiken via hilbertvandijk@gmail.com.

Vriendelijke groet,
Hilbert van Dijk
Legenda:    Invoer mogelijk  |  Afdrukken mogelijk  |  Informatief  |  In bewerking  |  Submenu  |  Nieuwe pagina
Uitleg links
* grondstofteller Met deze teller kan je bijhouden hoeveel grondstoffen je nog moet versturen.
* handleiding gettertools Hier vind je hoe je GetterTools moet instellen voor gebruik bij Travian. Hoe maak je een account op GetterTools aan, hoe voer je je gegevens van Travian in en hoe zorg je dat je troepen zichtbaar worden voor de leiding van jouw alliantie op Travian.
* travian voor dummies Hier vind je een zeer uitgebreide omschrijving hoe je je account op een goede manier kunt opbouwen. Ik ben niet de schrijver van de artikelen in dit onderdeel en neem derhalve ook geen verantwoordelijkheid voor onjuiste informatie. Verder is deze handleiding niet gebaseerd op de laatste versie van Travian, maar het meeste is wel heel goed bruikbaar op de huidige versie. Het is dus zeker niet overbodig geworden, daarom ook dat het hier toegevoegd is aan mijn Travian site. Waar nodig zullen afbeeldingen worden geactualiseerd, maar ben daarbij voornamelijk van anderen afhankelijk, vooral wat het offensieve gedeelte betreft.
* vraag en antwoord Op deze pagina worden alle vragen en antwoorden geplaatst. Per vraag zal er een eenvoudig menu-item worden gemaakt, zodat zoeken vrij simpel kan.
Copyright © 2010-2021 by Hilbert van Dijk, the Netherlands